Lev dagen som om det vore din sista, men jag väljer att slappa ;)

Va nyss ute och handlade men syrran, pappa och pappas poovlare. Jag är kär i denhära hellokitty läsken :S

qwe
Goodis !!
qwe
Äääälskarejj min dricka :D ♥

Godnatt..

Okejj, blev ändrade planer så jag och sizz käkade Sushi ist för att vi tog bilder... Men allt i stan va ju bara SÅÅÅ lyckat asså... *host* Men vi kom hem iaf.. men undrade ett tag om jag någonsin skulle hämta mig från skrattatacken. Skrattade i ca 10 minuter (Inne på donken...) Gissa om de var många som tittade ? Aah... dom va en del ;) Förklarar imon vad som hände för nu lär jag sova för min pappa orkar inte lyssna på när jag läser högt vad jag skriver. Men ses imon, Puzz &Kram :D

Dusha, fixa håret, sminka sen monopoool ;)

Nu blire att leka model med siiiizen, sen ikv ska jag försöka få lillfamiljen att köra monopol för de är ASA kul när JAG vinner. men bilder kommer upp på bloggen e så fort jag har bilderna på datan efter min och sizzens modellkväll. ses då, bayy ♥

Oooohh, vad trött jag bli pårejj ibland asså..

Asså min storasyster tro på fullaste allvar att jag kan läsa hennes tankar och fatta exakt vad det är hon menar på ca 0,001 sekunder lixsom, och så snabb är nt jag.. Men hon fattar nt det så hon tkr bara att jag e heeelt jävla pantad i alla håll och kanter... Men äälskar henne iaf. Synd bara att hon flyttar hemifrån snart :(

Bloggar imon. Nu blire film och det är 13 snart 30 som gäller för den har jag nt sett på tieep 100000 år.
Puss &Kramiiz ♥

Dööö trååkig dag :(

Gick hem från skolan för att jag har SÅHÄÄÄR ont i min fot, så nu är jag hemma och har döö tråkigt. Men jag har fixat lite bilder på Picasa för skojjs skull, och dom blev ju riktigt bra. Elr vad tycker ni ?
qwe
123
123
123
123
123
123
123
123
123
123
qwe
qwe
qwe
qwe
qwe
qwe
qwe


Hallta Lotta på kryckor :/

Åååhh yeeah ! min data funkar så nu kan jag bogga. Jag ramlade i en bastu så nnu har jag kryckor.. inte sååå lyckat, nästa lite failat.
wer
qwe Äälskarejj :* <3
Btw, taggar t Gävle idag så kommer nog blogga igen ;) <3

Yeaaah !!

Taha, jag kan blogga iigeen ! jag hade tappat bort lösenordet t bloggen... Slarviga jaag dåå. Har ingenting planerat idag, men jag hittar säkert ngt att göra. Hejj så länge :)

ooh my good :P

Äääntligen kan man blogga igen. Jag har ju nt haft min data bara för att jag nt lyssnade på mamma.. Men nu bloggar jag från mammas data för jag fick låna den nu.
Kommer troligtvis blogga igen nu, vi får se.. Om jag får låna ngns data ibland.
I helgen blire iaf mkt bloggante för då ska jag t pappa. Men just sitter jag määst och snackar med killen och funderar på att träffa liite poolare sen nästa vecka.
qwe
Nyyyyyyaaaaa geek låtar !
gh
Sen kommere bilder i nästa inlägg (Maybe...)

RSS 2.0